woensdag 23 september 2009

Rotterdam Boijmans van Beuningen en Foto museum


Gisteren zijn we met een groepje van 5 leerlingen van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (Noor, Ilonka, Ben, Leonie en ik) naar Rotterdam geweest om daar het Boijmans Beuningen museum te bezoeken.

De tentoonstelling die hier te bezichtigen was heet: The Art of Fashion

We zijn hiernaartoe gegaan om actuele kunst te bezichtigen. Tevens is ons een opdracht meegegeven om fotos te maken van de verschillende werken die daar tentoongesteld werden. De foto's hiervan zullen op het FotoGrafie deel van mijn blog te zien zijn.

Na de middaglunch zijn we naar het Fotomuseum van Rotterdam gegaan om daar ook actuele kunst te bezichtigen. Ook hiervan zullen enkele foto's op het blog worden gezet.

woensdag 2 september 2009

3D Klei mensen 02-09-09











Vandaag hebben we menselijke figuren geboetseerd, het doel was om de lengte verhoudingen goed te krijgen. De opdrachten die we kregen was eerst 2 personen op een strand te maken die in een bepaalde houding lagen of zaten. de 2e opdracht was om een klasgenoot te boetseren die in een assymetrische pose op een kruk.

4D fotoshoot 02-09-09











Vandaag zijn we voor het vak 4D erop uitgetrokken in setjes van 2 om geschikte fotos te maken voor onze blogs. Ik ging samen met Stephanie de fotoshoot houden in het terrein om ArtEZ heen. Hier volgen enkele van de gemaakte fotos.